7Hz x Crinacle Zero:2 in Ear Monitor

7Hz x Crinacle Zero:2 ausu monitorā

Ražotāja 7HZ un slavenā recenzenta Crinacle sadarbības rezultātā ir izveidotas 7HZ x Crinacle Zero: 2 austiņas – uzlabots modelis ar desmit milimetru dinamisko draiveri, kas aprīkots ar kompozītu diafragmu, kas izgatavota no PU+metāla, nodrošinot dziļākus basus un uzlabots vidējais diapazons. Šis modelis piedāvā izcilu audio par pieņemamu cenu, turpinot 7HZ tradīcijas.

No pirmā acu uzmetiena uz iepakojuma un dizaina 7HZ x Crinacle Zero: 2 piesaista uzmanību. Stilīgais un elegantais austiņu dizains pievērš uzmanību detaļām. Izpakošanas pieredze neliek vilties: Crinacle Zero: 2 ir aprīkots ar daudziem dažādu krāsu ausu uzgaļiem, kas demonstrē rūpību par lietotāju un ļauj pielāgot to, lai tas būtu ideāli piemērots. Iepakojums un drukas kvalitāte rada pozitīvu sākotnējo iespaidu.

Crinacle Zero: 2 ir atjaunināts ar jaunu augstas tīrības pakāpes skābekli nesaturošu vara kabeli ar sudraba pārklājumu. Katrs vads ir izkārtots koaksiālā struktūrā, un tas ir rūpīgi austs, lai nodrošinātu izturību un uzlabotu skaņas pārraidi. Kabelis ir noņemams, ļaujot pielāgot skaņu un pagarināt komplekta kalpošanas laiku.

Frekvenču diapazons ir no desmit herciem līdz divdesmit kiloherciem, pretestība ir trīsdesmit divi omi, kropļojumi ir mazāki par vienu procentu pie viena kiloherca. Kabeļa interfeiss ir trīs punktu-piecu milimetru ligzda, un spraudņa veids ir noņemams nulles punktu septiņdesmit astoņu milimetru 2Pin.

Pārbaudot tos ar FiiO KA3, es nevarēju atrast mūzikas žanru, kas viņiem radītu izaicinājumu. Skaņa ir pārsteidzoši dinamiska un bagātīga, ar pietiekami skaidriem un artikulētiem basiem un izcilu vokālo reproducēšanu. Zero: 2 izskatās un izklausās, ka tie maksā daudz vairāk nekā to faktiskā cena. Manas cerības tika pārspētas, un es novērtēju to skanējumu vismaz par simts dolāriem.

Trūkumu praktiski nav, un par vienīgo "mīnusu" varētu uzskatīt pārsteidzoši zemo cenu, kur austiņu kvalitāte ievērojami pārsniedz to pašizmaksu. Iespējams, šeit notika kaut kas negaidīts, un autovadītāji no dārgākiem modeļiem pēkšņi atrada ceļu šajās pieejamās ausīs.

Tieši tā. Es ļoti iesaku Zero: 2 muzikālam baudījumam.

Lai skaņas spēks ir ar jums.

✅ 7HZ x Crinalce Zero II: https://amzn.to/3uApY5h

✅ DD audio veikals: https://s.click.aliexpress.com/e/_DFtaCx5

✅ Linsoul audio veikals: https://amzn.to/4aibY0c

✅ Tripowin Seraph kabelis: https://amzn.to/3v41CRw

💹 FiiO Ka 3: https://amzn.to/3Rv2PsC

✅ Kiwi Ears Quintet: AMZN: https://amzn.to/3OF6mnY

✅ Kiwi Ears Quintet: https://s.click.aliexpress.com/e/_DEDdVsX

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru