Arylic B50

Arils B50

Akrila B50 apskats

Dāmas un kungi, ļaujiet man jūs iepazīstināt ar Acrylic B50 pastiprinātāju. Tas ir kompaktā, melnā alumīnija korpusā un nodrošina 2*50 vatu jaudu. Tas lepojas ar plašu analogo un digitālo ieeju klāstu, tostarp HDMI ARC un iebūvētu fono skatuvi. Pārskatīšanas laikā tā cena bija 139 ASV dolāri, kas padara to par lielisku vērtību daudzpusīgam mājas audio risinājumam.

Sāksim ar tā ērtībām. Acrylic B50 var izmantot kā galda pastiprinātāju klēpjdatoriem vai tālruņiem. Tam ir optiskā ieeja CD atskaņotāju pievienošanai un HDMI savienojuma izveidei ar televizoru. Pateicoties iebūvētajam DAC, Acrylic B50 atbalsta digitālo signālu dekodēšanu līdz 24/192 kHz. Turklāt tas ļauj pievienot USB zibatmiņas disku ar mūziku, kas atbalsta līdz 128 gigabaitiem, lai gan būtu jauki, ja būtu atbalsts lielākai atmiņas ietilpībai. Navigācija diskā esošajos failos varētu būt lietotājam draudzīgāka. Attiecībā uz atbalstītajiem formātiem, lūdzu, skatiet saiti aprakstā.

Bezvadu sakaru entuziastiem Acrylic B50 piedāvā Bluetooth savienojumu līdz pat divām ierīcēm vienlaikus gan uztvērēja, gan raidītāja režīmā. Izmantojot moderno Qualcomm QCC3040 mikroshēmu, Bluetooth audio pārraide ir augstas izšķirtspējas formātā, tostarp AptX HD, nodrošinot augstas kvalitātes skaņu pat ar augstākās kvalitātes bezvadu austiņām. Pārbaudes laikā tas lieliski darbojās ar Sony WH1000XM3 un Focal Bathys austiņām, nodrošinot izcilu skaņu un uzticamu savienojumu. Savienošana pārī ar lietotni ir ātra un ērta.
Visi savienotāji ir augstas kvalitātes un rada uzticamības sajūtu. Skaļruņu spailes ir kompaktas, taču tās viegli var tikt galā ar pat stingriem banānu savienotājiem.
Ir vērts pieminēt iespēju pieslēgt aktīvo zemfrekvences skaļruni Acrylic B50, uzlabojot stereo sistēmas veiktspēju. Zemfrekvences skaļruņa pārslēgšanas frekvenci var regulēt, izmantojot mobilo lietotni, tādējādi nodrošinot pielāgotu klausīšanās pieredzi.
Tagad pāriesim pie dizaina. Kompaktais, melnais alumīnija korpuss lieliski iekļaujas jebkurā interjerā un izstaro tīru un elegantu izskatu. Priekšējā panelī atrodas skaļuma regulators, kas kalpo arī kā ievades selektors. Kopumā dizains ir ļoti funkcionāls un pārdomāts.

Iepakojumā jūs atradīsiet Acrylic B50 pastiprinātāju, kompaktu tālvadības pulti ar plašu ekvalaizera iestatījumu klāstu, strāvas adapteri un detalizētu lietotāja rokasgrāmatu. Turklāt jūs varat arī vadīt pastiprinātāju, izmantojot Go Control lietotni savā tālrunī.
Acrylic B50 nodrošina 2*50 vatu RMS nominālo jaudu, kas nozīmē aptuveni 15 vatus katrā kanālā. Optimālai veiktspējai ieteicams to savienot ar skaļruņiem ar 8 omu pretestību un aptuveni 90 decibeliem jutību; pretējā gadījumā pastiprinātājs var izklausīties pārāk klusi. Lai iegūtu līdzsvarotu skaņu, es iesaku izmantot grāmatplauktu skaļruņus, piemēram, Monitor Audio Bronze 100, jo tie labi papildina Acrylic B50.

Skaņas ziņā Acrylic B50 piedāvā pārliecinošu veiktspēju sākuma līmeņa Hi-Fi diapazonā. Pārbaudot ar Magnat Signature 703 skaļruņiem, es novēroju šādas skaņas īpašības: skaidra un precīza skaņa ar spēcīgu, patīkamu basu un izteiksmīgiem augstumiem. Vokālais diapazons šķiet nedaudz uzsvērts (эмпфесаизд), kas reizēm var izklausīties pārāk spilgti. Tomēr to var viegli pielāgot, noregulējot vidējās frekvences, izmantojot lietotnes iestatījumus. Pastiprinātājs rada plašu skaņas laukumu, sniedzot plašuma sajūtu un atrautību no skaļruņiem. Kopumā tas ir piemērots lielākajai daļai mūzikas žanru, un mani īpaši pārsteidz tā unikālā spēja uztvert HDMI audio un pārsūtīt to uz diviem bezvadu austiņu pāriem vienlaikus. Ņemot vērā tā cenu 139 USD šī pārskata laikā, tā ir lieliska izvēle sākuma līmeņa Hi-Fi sistēmai.

Acrylic B50 ir arī izcils filmu skatīšanās jomā. Pārbaudot to ar dažādām dažādu žanru Netflix filmām, jāatzīst, ka skaņa un specefekti izraisīja spēcīgu emocionālu reakciju. Tas sniedza iespaidīgu pieredzi, īpaši ņemot vērā tā cenu diapazonu.

PremiumHIFI studijā Acrylic B50 tika piegādāts trīs dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas, kas ir ārkārtīgi ātri. Ja meklējat kvalitatīvu skaņu, nepārkāpjot banku, ļoti iesaku pasūtīt Acrylic B50, izmantojot aprakstā norādīto saiti. Līdz nākamajai reizei!

✅ 🛒 https://s.click.aliexpress.com/e/_DdTm4dV

✅ 🛒 https://amzn.to/3q73G9r

✅ 🛒 https://www.arylic.com/products/b50-bluetooth-stereo-amplifier?aff=120

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru