Kiwi Ears Quintet

Kivi ausu kvintets

Dāmas un kungi, šodien manās rokās ir austiņu pāris, kas, pēc ražotāja domām, ļaus mums izbaudīt mūziku kā vēl nekad. Iepazīstinām ar Kivi kvintetu! Šīs augstākās klases austiņas sola neparastu klausīšanās pieredzi, tāpēc iedziļināsimies un pārbaudīsim, vai tās atbilst ažiotāžai.
Sāksim ar tehniskajām specifikācijām. Kiwi kvintets lepojas ar unikālu četru veidu draiveru kombināciju, tostarp 10 milimetru dinamisko draiveri ar DLC pārklājumu, divus sabalansētus Knowles armatūras draiverus, plakanu magnētisko draiveri un mikroplaknes devējus kaulu vadīšanai (PZT). Izmantojot šo neparasto draivera iestatījumu, katra austiņa ir aprīkota ar pieciem draiveriem, kas nodrošina izcilu skaņas izšķirtspēju, kas ir salīdzināma ar profesionāliem studijas monitoriem.
Kā jūs, iespējams, pamanījāt, Kiwi Ears sadarbojās ar slaveno draiveru ražotāju Knowles, kas ir līderis sabalansētu armatūras draiveru ražošanā. Šie draiveri, kas sākotnēji bija paredzēti dzirdes aparātiem un citiem kritiskiem lietojumiem, piedāvā uzlabotu precizitāti, reālismu un detalizāciju salīdzinājumā ar tradicionālajiem dinamiskajiem draiveriem. Tie ir neticami mazi un viegli, nodrošinot lielāku jaudu ar mazāku enerģijas patēriņu.

Intriģējošākais Kiwi Quintet elements ir jaunā mikroplakņu devēju (MPT) sistēma kaulu vadīšanai. Šie augstfrekvences skaļruņi piedāvā zemu trokšņa līmeni, augstu efektivitāti un izteiksmīgas augstas frekvences, uzlabojot skaņas izšķirtspēju un tekstūru. MPT draiverus izstrādāja Kiwi Ears, lai risinātu augstas kvalitātes īpaši augstas frekvences, nodrošinot frekvenču diapazonu no 4kHz līdz 40kHz ar dabisku toņu tekstūru un harmonisku integrāciju. Lai iegūtu pilnu tehnisko specifikāciju, lūdzu, pārbaudiet saiti aprakstā.
Kiwi kvintets sola līdzsvarotu toņu skaņu, apvienojot katra vadītāja veida labākās īpašības – iespaidīgus basus, neitrālus vidējos toņus, detalizētus augstumus un plašu skaņas skatuvi. Tādējādi skaņai jābūt perfekti līdzsvarotai un precīzai, sniedzot mūzikas būtību bez jebkādiem kompromisiem. Bet vai tas tiešām pilda šo solījumu?

Tagad parunāsim par to, kā es piedzīvoju skaņu ar Fiio KA3 DAC. Neticami ietilpīga un trīsdimensiju skaņa ir pirmā lieta, kas atstāj spilgtu iespaidu. Skaņa apņem un valdzina, it kā jūs būtu koncerta pirmajā rindā. Skaņu ainava ir salīdzināma ar lielām, atvērtām plakanām magnētiskajām austiņām, kas ir slavenas ar savu gaisīgo skaņu. Tas ir ļoti augsts HI-FI audio līmenis. Starp citu, ņemiet vērā, ka zemā skaļumā austiņās var trūkt mazliet basu, tāpēc man bija jāaktivizē Bass Booster. Bet, paaugstinot skaļumu uz vidēju, bass kļūst spēcīgs, precīzs un ātrs, kas iepriecinās dinamiskas un iespaidīgas atskaņošanas cienītājus. Basu pastiprinātāju var izslēgt.
Instrumentālie, vokālie skaņdarbi un labi ierakstīts klasiskais roks skan vienkārši satriecoši. Katra nots izceļas skaidri un apjomīgi. Vokāls un augstās frekvences instrumentālajā mūzikā tiek atveidotas ar neparastu detalizāciju un dabiskumu. Stīgu instrumenti skan spilgti un bagātīgi. Manuprāt, šīs austiņas ir īpaši piemērotas svešvalodu apguvei, jo visas runas nianses ir kristāldzidras, ļaujot aptvert vairāk smalkumu. Kopumā prezentācija ir izcila ar lielisku tekstūru un skaidrību.

Bet šim lieliskajam austiņu pārim ir daži trūkumi. Ja jūsu kolekcijā ir zemas kvalitātes ieraksti, Kiwi Quintet nežēlīgi atklās visus savus trūkumus. Slikti ieraksti var kļūt nepanesami. Diemžēl popmūzika un populārie žanri bieži cieš no sliktas audio kvalitātes, tāpēc esiet piesardzīgs, ja tas ir jūsu iecienītākais domēns.
Uzbūves kvalitāte ir visaugstākajā līmenī. Austiņas izskatās dārgas un stilīgas, taču tās nav ārišķīgas. Katrs Kiwi Quintet austiņu pāris ir roku darbs, nodrošinot maksimālu kvalitāti un unikālu šarmu. Piegulums ir cieši pieguļošs, un pēc dažām minūtēm jūs aizmirstat, ka valkājat tos, pilnībā iegremdējoties mūzikā.

Visbeidzot, pieminēsim maināmos kabeļus. Kiwi Quintet ir aprīkots ar 2-pin 0,78 savienotāju, kas ļauj izmantot dažādus kabeļus. Manā iepakojumā bija augstas kvalitātes 3,5 mm ligzdas OFC kabelis ar sudrabotu varu, lai nodrošinātu izcilu signāla tīrību, un āķi aiz auss nodrošināja komfortu. Četru dzīslu, pīts, mīksts un elastīgs kabelis ir 1,2 metri garš. Veicot pasūtījumu, varat izvēlēties apgaismojuma kabeli iPhone vai USB C.

Noslēgumā jāsaka, ka Kiwi Quintet austiņas piedāvā pārsteidzošu ātruma, precizitātes un apjomīgas skaņas sajaukumu, padarot tās par lielisku izvēli aizraušanās meklētājiem un zinošiem audiofiliem, kuri meklē izcilu skaņas kvalitāti. Kiwi kvintets atstās jūs iespaidu, taču esiet gatavs dažādiem viņu skanējuma aspektiem. Tie patiesi izklausās atšķirīgi no citiem. Tie var radīt jums muzikālu ekstāzi, taču, iespējams, jums būs jāmaksā cena par ieraksta kvalitāti. Izvēle ir jūsu, un tas ir cienīgs produkts, kas ir katra santīma vērts.

PremiumHIFI Studio Kiwi kvintets tika piegādāts trīs dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas – ārkārtīgi ātri. Ja vēlaties izbaudīt dzīvīgu, augstas kvalitātes skaņu ar šo papildu kaut ko, pasūtiet Kiwi kvintetu, izmantojot aprakstā norādīto saiti. Līdz brīdim, kad mēs atkal tiksimies!

✅ 🛒 AMZN: https://amzn.to/3OF6mnY

✅ 🛒 ALIEXP: https://s.click.aliexpress.com/e/_DEDdVsX

✅ 🛒 DD-Audio veikals: https://www.aliexpress.com/store/1101246045

✅ 🛒 Linsoul Audio veikals: https://www.aliexpress.com/store/1102439549

✅ 🛒 Linsoul veikals: https://www.linsoul.com/

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru