KZ PR3 planar earphones

KZ PR3 plakanās austiņas

KZ PR3 austiņas ir ausīs ievietojami monitori, kas skaņas pasaulē ienes jauninājumus. Šīs austiņas ir diezgan lielas, un tām ir oriģināls kabelis, taču ieteicams to nomainīt ar līdzsvarotu Tripowin Seraph. Savienojums ar FiiO KA3 līdzsvarotu izvadi ievērojami uzlabo skaņas kvalitāti. Līdzsvarotais kabelis izceļ mūziķu attēlus, uzlabo detaļas un skaidrību, kā arī palielina kopējo mūzikas skaļumu.

KZ PR3 ir viens no nedaudzajiem ausu monitoriem bez hiperboliskiem, smagiem basiem. Bass tiek uztverts harmoniski ar pārējām frekvencēm. Basu noformējums ir ātrs, teksturēts un elastīgs. Pat zemākās ierakstos esošās frekvences ir dzirdamas.


Skaidrības labad balss diapazons ir izvirzīts uz priekšu un akcentēts sibilēšanas zonā. Augšējās frekvences ir paaugstinātas, līdzīgi dažiem Bayerdynamic labākajiem modeļiem. Tas piešķir skaņai skaidrību un gaisīguma sajūtu. Skaņa ir patīkama, skaidra, enerģiska un viegla, ar labu skaņas skatuvi un nelielu dziļuma slāņojumu.

Klausoties orķestra mūziku, jūs varat viegli atšķirt vairāku instrumentu izvietojumu. Pateicoties reālu, nevis simulētu plakanu draiveru izmantošanai, skaņas plašums un detalizācija pārsniedz austiņu cenu kategoriju. Šāds plašums parasti ir atrodams dārgākos modeļos.


Runājot par trūkumiem, ir vērts atzīmēt, ka austiņas var slikti apstrādāt slikti ierakstītas dziesmas. Viņi nepiedod neprofesionālu skaņu inženieriju.


Iepakojumā ir trīs ausu uzgaļu pāri, kas atbilst ausu formai, uzlabojot komfortu lietošanas laikā. Pirms austiņu ievietošanas ausīs, ausu gali jāsaspiež ar pirkstiem un nekavējoties jāievieto ausīs. Pēc aptuveni desmit sekundēm ausu uzgaļi būs ideāli piemēroti.

Ražotājs uzsver ekoloģisko apziņu, nodrošinot austiņas vienkāršā un praktiskā iepakojumā, uzsverot, ka preces vērtība slēpjas tās skanējumā.


KZ PR3 pamats ir trīspadsmit punktu divu milimetru plakans draiveris ar nano līmeņa sudraba pārklājumu, nodrošinot augstu jutību un plašu frekvenču diapazonu. Austiņas izceļas ar jaudīgu veiktspēju īpaši augstās frekvencēs, pievienojot skaņai dziļumu un skaidrību.


Ievērības cienīgs ir arī austiņu dizains: caurspīdīga plastmasa korpusa iekšējā daļā piešķir KZ PR3 ekskluzivitāti, savukārt no viegla sakausējuma izgatavotā augšdaļa nodrošina izturību, mūsdienīgu izskatu, kā arī rada unikālu spoguļa efektu. Austiņas ir ērti valkājamas un ļauj ilgstoši klausīties bez diskomforta. KZ PR3 īpaši spīd, klausoties instrumentālo mūziku.

Austiņu pretestība ir piecpadsmit omi, jutība ir deviņdesmit astoņi decibeli, un frekvenču diapazons aptver no divdesmit līdz četrdesmit tūkstošiem hercu. Visbeidzot, KZ PR3 apvieno jaunākās tehnoloģijas, stilīgu dizainu un izcilas audio īpašības, padarot tos par pievilcīgu izvēli tiem, kas novērtē augstu skaņas kvalitāti un uzmanību detaļām ražošanā.

Tas ir viss. Lai skaņas spēks ir ar jums.

✅ KZ PR3: https://amzn.to/4aRAtBU

✅ KZ PR3: https://s.click.aliexpress.com/e/_DF8fMAl

✅ DD audio veikals: https://s.click.aliexpress.com/e/_DFtaCx5

✅ Linsoul audio veikals: https://amzn.to/4aibY0c

✅ Tripowin Seraph kabelis: https://amzn.to/3v41CRw

💹 FiiO Ka 3: https://amzn.to/3Rv2PsC

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru