OneOdio Open Rock S ✅ https://shorturl.at/OPR24

OneOdio Open Rock S ✅ https://shorturl.at/OPR24

Vingrošana ar pilna izmēra austiņām ir diezgan neērta. Tie ir smagi, liek svīst ausīm, un tu nedzirdi, kas notiek tev apkārt. Tomēr austiņas var būt noderīgs treniņu palīgs, nodrošinot ritma signālus, pulsa atjauninājumus, veikto attālumu un treniņu rezultātus.


Akumulatora darbības laiks ir iespaidīgs, un tas ilgst deviņpadsmit stundas ar vienu uzlādi. Ar izturīgu, magnētisku korpusu jūs varat izmantot austiņas kopumā sešdesmit stundas! Treniņos es pat nejutu austiņas uz sevi. Piemērots ir ļoti ērts un drošs. Treniņa video var apskatīt saitē virs ekrāna.

Jāatzīmē, ka austiņas neaizsedz jūsu ausis, ļaujot jums dzirdēt visu, kas jums ir apkārt. Daudzi cilvēki izvairās no austiņu lietošanas tieši dezorientācijas dēļ, ko izraisa dabisko apkārtējās vides skaņu zudums. Izmantojot OpenRock, jūs dzirdat dabisko apkārtējo skaņu, saglabājot savu orientāciju. Turklāt jūs varat izvēlēties muzikālo pavadījumu vai trenera palīgu.

Austiņas ir daļēji ūdensizturīgas, pasargātas no sviedriem un neliela lietus, taču peldēties ar tām nav ieteicams. Piemēram, klausīties mūziku, guļot vannā, nav nekādu problēmu — vienkārši nenogāziet galvu! Konstrukcijas kvalitāte ir stabila un uzticama. Austiņas kopā ar korpusu rada labi izgatavota produkta iespaidu.


OpenRock ir izcila kā brīvroku ierīce tālruņa zvaniem. Pateicoties četriem mikrofoniem, trokšņu slāpēšanas tehnoloģijai un modernajam Bluetooth piecu punktu trīs, sarunu partneri jūs dzird skaidri bez traucējumiem.

Skaņas kvalitāte ir laba, bet ne izcila. Viss ir dzirdams — bass, balss diapazons, augstas frekvences. Šī kvalitāte ir vairāk nekā pietiekama fona mūzikai, tālruņa zvaniem vai audiogrāmatu klausīšanai. OpenRock izmanto AAC Bluetooth kodeku iPhone tālruņiem un SBC Android ierīcēm ar zemu bitu pārraides ātrumu, lai nodrošinātu maksimālu uzticamību. Savienojuma stabilitāte patiešām ir uzticama!


Austiņu vadīklas ir skārienjutīgas, un man bija vajadzīga neliela prakse, lai pie tām pierastu. Kopumā viss ir vienkārši un praktiski, lai gan balss palīgs aktivizējas biežāk nekā nepieciešams.


Noslēgumā jāsaka, ka lieliskas austiņas sportam, telefona zvaniem un fona mūzikas klausīšanai. Izturīga, uzticama konstrukcija un monumentāls korpuss ar abpusēju magnētisku dibenu. Ilgs akumulatora darbības laiks.


Tas ir viss. Lai skaņas spēks ir ar jums.

https://www.oneodio.com/collections/openrock/products/openrock-s-air-conduction-sport-earbuds

20% reklāmas kods oficiālajai vietnei: ONE20%SP

https://amzn.to/41FzYGN

https://s.click.aliexpress.com/e/_DkKC2db

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru