ZiiGaat Cinno

ZiiGaat Cinno

ZiiGaat Cinno austiņas piedāvā neparastu iegremdēšanos augstas kvalitātes skaņas pasaulē, kur katra nots atdzīvojas ar izcilu skaidrību un bagātību. Aprīkoti ar hibrīda draivera konfigurāciju — desmit milimetru LCP dinamisko draiveri un četriem līdzsvarotiem armatūras draiveriem — tie iemieso izcilu inženiertehnisko pieeju.

ZiiGaat Cinno tehniskās specifikācijas atspoguļo patiesu skaņu simfoniju. Ar diapazonu no divdesmit herciem līdz divdesmit kiloherciem, astoņpadsmit omi pretestību un simt septiņu decibeliem jutību, Cinno uzstāda latiņu augstu, nodrošinot skaņas tīrību un dziļumu.

Cinno iepakojums ir pirmais iespaids, kas liecina par ražotāja uzmanību un rūpēm. Kārtīgi iepakotas kastītē, austiņām ir trīs silikona uzgaļu pāri, garantijas karte un kabelis ar savienotājiem: Trīs punktu pieci milimetri līdz nulles punkta septiņdesmit astoņi milimetri Pin. Skaistā un kvalitatīvā kabeļa garums ir viens komats divi metri. Tas parāda ne tikai tālredzību, bet arī tiekšanos pēc praktiskuma.

Cinno austiņu ergonomiskais dizains ir īsts atradums komforta entuziastiem. Vieglais un kompaktais korpuss lieliski iederas ausīs, nodrošinot pilnīgu neredzamību un komfortu pat ilgstošu klausīšanās sesiju laikā. Aizmirstiet par nogurumu — Cinno ir radīts, lai jūs varētu iegremdēties mūzikas pasaulē, nepamanot ārēju ietekmi.

Skaņa, kas nāk no šīm austiņām, ir audio bumba. Spēcīgi basi, ko ierāmē silts un skaidrs vokāls, rada iespaidīgu audio ainavu. Augstas frekvences mirgo kā mazas zvaigznes muzikālajā debesu kupolā. Tieši šīs nianses padara Cinno skanējumu tik unikālu un patiesi aizraujošu.

Testēšana ar FiiO KA3 un savienošana ar tālruni atklāja šo austiņu izcilību. Instrumentālā mūzika atdzīvojas, roks izklausās kā dzīvs koncerts, džezs piepilda telpu, un hiphops pārved jūs enerģijas un ritma pasaulē. Pēc šādas pieredzes vairs nav vēlēšanās atgriezties pie citām austiņām.

Ja runājam par trūkumiem, varat izcelt ierobežoto silikona adapteru skaitu komplektā — tikai trīs pārus. Tomēr tas nerada nopietnas bažas, salīdzinot ar aizraujošo iespaidu, ko atstāj šo austiņu skaņa.

Papildu iespēja uzlabot skaņas kvalitāti, izmantojot Tripowin balansēto kabeli un pieslēdzoties FiiO KA3, ir kā jauns posms skaņu mākslas pasaulē. Šis papildu ieguldījums ir pamatots, ja vēlaties iegūt maksimālu no savas audio pieredzes.

Galu galā ZiiGaat Cinno austiņas nav tikai austiņas; tie ir vārti uz muzikālo pasauli, kur katra skaņa kā dārga eliksīra lāse piepilda ar prieku un apbrīnu.

Tie visi puiši

Lai skaņas spēks ir ar jums.

✅ ZiiGaat Cinno AMZN: https://amzn.to/4asNDoO

✅ ZiiGaat Cinno: https://s.click.aliexpress.com/e/_DF4glhl

✅ Tripowin Seraph kabelis: https://amzn.to/3v41CRw

✅ 7HZ x Crinalce Zero II: https://amzn.to/3uApY5h

✅ DD audio veikals: https://s.click.aliexpress.com/e/_DFtaCx5

✅ Linsoul audio veikals: https://amzn.to/4aibY0c

💹 FiiO Ka 3: https://amzn.to/3Rv2PsC

✅ Kiwi Ears Quintet: AMZN: https://amzn.to/3OF6mnY

✅ Kiwi Ears Quintet: https://s.click.aliexpress.com/e/_DEDdVsX

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru