ZiiGaat NUO

ZiiGaat NUO

ZiiGaat NUO ir austiņas, kas izstrādātas, ņemot vērā profesionālos standartus, tomēr tās ir pietiekami efektīvas lietošanai ar jebkuru ierīci. Tiem ir 10 milimetru šķidro kristālu polimēru (LCP) diafragma, kas izstrādāta pašā uzņēmumā, nodrošinot izcilu vadītāja reakciju un skaņas izšķirtspēju. Ar 117 dB jutību tie nodrošina skaidru un spēcīgu skaņu pat lielā skaļuma līmenī.

Pateicoties jaudīgajiem neodīma magnētiem, LCP draiveris nodrošina pilnīgu dzirdamā diapazona no 20 Hz līdz 20 000 Hz reproducēšanu, ļaujot dzirdēt dziļākos zemfrekvences un dzirkstošos ultraaugstos toņus. ZiiGaat NUO modelis darbojas ar mazāk nekā pusprocentu kopējo harmonisko kropļojumu (THD) 1 kHz frekvencē. 32 omu austiņu pretestība nodrošina saderību ar dažādiem audio avotiem.


Komplektā ietilpst glīts un stilīgs 3,5 mm kabelis ar 0,78 kontaktu savienotāju un trīs silikona adapteru pāri. Kabelim ir veidoti ausu āķi un metāla savienotāji, un 0,78 savienotāji ir apzīmēti ar krāsu kodiem: balta kreisajai ausij un sarkana labajai.

Dizaina ziņā ZiiGaat NUO atgādina dārgāko CINNO modeli. Korpuss ir izgatavots no daļēji caurspīdīgiem tumšiem sveķiem, ar metālisku priekšējo paneli. Ražošanas kvalitāte ir lieliska, visas detaļas ir ideāli piemērotas. Ērtības labad ir marķēti kreisais un labais korpuss.


NUO austiņas ir izstrādātas, lai nodrošinātu komfortu un mūzikas baudījumu pat ilgstošu klausīšanās sesiju laikā. NUO austiņu korpuss ir izstrādāts tā, lai lieliski un droši ietilptu auss kanālā, vienlaikus saglabājot vieglumu. Šie faktori padara NUO ideālu jebkuram lietošanas scenārijam — gan uz skatuves, gan ceļā, gan mājās.

ZiiGaat ir ne tikai audio zīmols, bet arī komanda, kas mūsdienās ir strādājusi daudzu populāru un augstu novērtētu audio ierīču aizkulisēs. Ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi produktu izstrādē un ražošanā globāliem zīmoliem, ZiiGaat tagad paaugstina latiņu, ieviešot savu zīmolu. Viņu mērķis ir būt ne tikai audio zīmolam, bet arī tehnoloģiju komandai, kas cieši sadarbojas ar audio kopienu, lai radītu labākos produktus.


Es personīgi testēju ZiiGaat NUO ar FiiO KA3, iekļaujot atskaņošanas sarakstā džezu, roku, elektronisko mūziku, skaņu celiņus un citus žanrus. Austiņas pārsteidza ar ātro basu padevi, daudzumu un skaidrību. Balss diapazons bija labi artikulēts un skanēja bez kropļojumiem. Augšējais vidējais diapazons bija nedaudz paaugstināts, piešķirot skaņai spilgtumu, ko novērtēs piesātinātās skaņas entuziasti.

Šajā cenu diapazonā ir labs skaņas dziļums. Brīnos, ka skatuve šajā cenu kategorijā ir apjomīga un pat slāņiem dziļumā! NUO ir lieliski piemērots savienojumam ar tālruni vai datoru, un DAC izmantošana vēl vairāk uzlabo skaņas kvalitāti. Šīs austiņas ir ne tikai ērtas, bet arī droši turas ausīs. Tie pārstāv īstu hi-fi, kas ir pieejams ikvienam, pateicoties to pieņemamajai cenai.


Lai skaņas spēks ir ar jums.

✅ ZiiGaat NUO AMZN: https://amzn.to/4ahYa5O

✅ ZiiGaat NUO ALIEXP: https://s.click.aliexpress.com/e/_DdV11dz

✅ ZiiGaat Cinno: https://s.click.aliexpress.com/e/_DF4glhl

✅ DD audio veikals: https://s.click.aliexpress.com/e/_DFtaCx5

✅ Linsoul audio veikals: https://amzn.to/4aibY0c

✅ Kivi ausu kvintets: https://s.click.aliexpress.com/e/_DEDdVsX

💹 FiiO Ka 3: https://s.click.aliexpress.com/e/_DlKPYaT

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru